Bel-Ray България


За BEL-RAY

Bel-Ray е лидер в мотоциклетната смазочна индустрия повече от 30 години, имайки дългогодишна традиция и опит по трасетата, пистите и състезателните мероприятия по цял свят.

Нашата непреклонна отдаденост да внедряваме съвременните технологии в областта на смазочните продукти, продължава да произвежда най-чистите и качествени мотоциклетни масла на пазара.

Bel-Ray предлага уникален продукт за всяко едно приложение, осигурявайки мощност, защита и изключителна работа, покривайки най-високите изисквания на съвременните състезателни двигатели. От масла за амортесьори и спрейове за вериги, до двигателни масла и спирачна течност, Bel-Ray подлага всеки свой продукт на строги лабораторни тестове, докато не покрие всички стандарти и изисквания на съвременната индустрия, и не за задоволи най-тежките нужди на нашите състезатели от световните мотоциклетни шампионати.

Без значение дали карате мотоциклет, скутер, четириколка или джет, бъдете уверени, че с Bel-Ray Вашата машина ще работи по-добре, по-дълго, ще бъде максимално защитена и ще Ви доставя максимално удоволствие. Наслаждавайте се на карането.
История

Мотоциклетната линия на Bel-Ray е създадена в началото на седемдесетте години от Кърт Кайфер – страстен мотоциклетен състезател и син на собствениците на Bel-Ray. Заедно с тогавашния шеф на продажбите- Джей Джей Хендфиилд осъзнават нуждата от висококачествени смазочни продукти в спорта, на който и двамата са се отдали изцяло. Те прекарват живота си в кръстосване на света, обикаляйки всички възможни мотоциклетни състезания и шампионати, като данните и информацията, която успяват да съберат от състезателите и отборите, занасят директно в научните лаборатории на Bel-Ray.

Там се дава началото на създаването на формулите и съставките, които първи изцяло покриват изискванията на тогавашните двигатели и състезания.

От тогава Bel-Ray става изборът на шампионите и спонсорира и помага на много професионални и частни състезатели.

Bel-Ray продължава своята традиция за постоянно развиване и създаване на нови технологии, които да задоволят изискванията на съвременните и постоянно осъвършенстваните мотоциклетни двигатели,както и да отоговори на предизвикателствата по световните състезателни шампионати. От развитието на ненадминати специализирани смазочни продукти, до изключителното обслужване на клиентите и 100% конкурентните цени, Bel-Ray е посветена изцяло на маслата със смазващо превъзходство.
Защо Bel-Ray?

За повече от шестдесет години продуктите на Bel-Ray са доказали стойността си, като са установили стандартите за качество и действие в космическата,хранителната, корабоплавателната, военната, мотоциклетната, ОЕМ, стоманодобивната, текстилна и други промишлености обслужвани от нашите потребителски, индустриален и миньорски отдели.

Bel-Ray е лидер в смазочните технологии. Продуктите на Bel-Ray са обслужвали, подводници, самолетоносачи, космически кораби, работели са при арктически студове, пустинен прах и температура и са покорили множество мотоциклетни шампионати.

Продуктите на Bel-Ray са създадени уникално и със специализирано приложение. Те не са просто всестранно приложим продукт, който да отговаря на някой стандарт или вискозитет.

Когато клиент дойде при нас със заявка за производство на грес, която да обслужва съоръжение с мулти милионна стойност и работеща при изключително екстремни и тежки условия, то той не иска просто грес, която е направена да смазва обикновенни механизми. Тези хора искат истински продукти, издържащи на най-екстремните натоварвания, който ще осигурят най-добрите смазочни условия на техните съоръжения и машини, продукти, които са преминали хиляди тестове издържали натоварванията и условията създавани точно в техните устройства.Те искат продуктите на Bel-Ray.

Bel-Ray отдава изключително внимание на всеки детайл. Чрез системите за контрол и обратна връзка на технологиите, качеството, свойствата и дизайна на продуктите, ние от Bel-Ray сме сигурни, че създаваме и предлагаме точно този продукт, който нашите клиенти търсят и от който имат нужда. Така всички печелят.